(Köz)szempont

Hazánk és a világ ügyes, de leginkább bajos dolgai, felrázva, nem keverve.

Kontakt

Az e-mail címed:

A legújabb szempont a FeedBurner-rel jut el hozzád.

Személyes kontakt: kozszempont@gmail.com

Követési távolság:

Ezeket szeretjük:

Vitatott szempontok

  • sorica123 (törölt): 'Egyszerűen csak emberközelivé válna, és ami még ennél is lényegesebb: jóval modernebbé.' - szerin... (2011.02.01. 09:42) Könyvtári tragikomikum
  • Kandabula: @SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: johogyvansárhányod. Nekemnincs. (2011.01.20. 00:51) Valami változott
  • SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: @Kandabula: Tessék,tessék? Nem hallom,mert zörög a sárhányó! :) (2011.01.19. 21:32) Valami változott
  • Kandabula: @SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: johogyvagy! Üldözjél, előbutob utoléreld maga... (2011.01.19. 19:08) Valami változott
  • Kandabula: @SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK: örülök, hogy vagy. Üldözjél. Elöbutobb útolér... (2011.01.19. 19:06) Valami változott
  • Utolsó 20

Író, szerző, műfordító

Arsenal - Manchester United (2010.01.31.)

2010.01.31. 17:11 H00ligan

Üdv minden sportrajongónak és futball barátnak. A következő másfél órában az Arsenal - Manchester United rangadót próbáljuk meg élőben lekövetni mindazok számára, akik valamilyen oknál fogva nem láthatják Anglia két legpatinásabb klubjának összecsapását. Jó szórakozást mindenkinek!

1. perc:
Elkezdődött a mérkőzés. Az Ágyúsok a szokásos piros-fehér szerelésben játszanak a sötét mezes United ellen.

5. perc:
Rooney kishíjján megszerezte a vezetést egy lapos beadást követően, de a védők időben tisztáztak. Óriási az iram.

11. perc:
Egy pazar kiugrás után Arshavin robogott a tizenhatosig, egy finom csel után azonban a kapu mellé lőtt. Nem sokon múlt.

15. perc:
Song kapta a mérkőzés első sárga lapját, amikor Nani szerelése után otthagyta a lábnyomát az ellenfél lábfején. Ejj.

20. perc:
Óriási lehetőséget hagyott ki az Arsenal. Egy kontrát vezetve 3 támadó találta magát szemben 3 védővel, amikor Fabregas Arshavint választotta, aki ismét csinált egy finom cselt a tizenhatos előtt, ám kibillent az egyensúlyából és majdnem luftot rúgott.

21. perc:
Evra húzta ki Fabregas lábát egy csel közben, a lapot megúszta. A szabadrúgást a sértett végezte el 22 méterről, beívelte, de a fejek fölött suhant el a labda. Jobb az Arsenal - egyelőre.

26. perc:
A statisztika szerint az elmúlt 5 perc labdabirtoklási aránya 60-40 százalék az Ágyúsoknak, most viszont a United kelti a zavart a házigazdák kapuja előtt. Egyelőre azonban mindig kéznél van egy védő láb.

29. perc:
A Manchester próbál letámadni és átvenni a kezdeményezést. Nani ugrott ki a 16-oson belül, ám hosszan vette át a labdát és kisodródott helyzetből gurított erőtlenül a kapus ölébe.

32. perc: 0-1.
Megszületett az első gól, vezet a United. Két védő között Nani játszotta tisztára magát, majd az alapvonal mellől egy lágy emelést követően Almunia ért szerencsétlenül a labdához és perdült be a tenyeréről.

37. perc: 0-2.
Egy villámgyors kontrát követően Nani ugratta ki Rooney-t a 16-os vonalánál, aki kapásból lőtte ki a bal alsó sarkot, ezzel szerezve meg 100. gólját a bajnokságban.

39. perc:
A középkezdést követően Arshavin kapta meg a vendégek tizenhatosánál a labdát, ám lövése közben megcsúszott, de így is csak kevésen múlt, hogy a jobb alsóba beguruljon.

42. perc:
Clichy harcolt ki egy szögletet, de van der Sar lehúzta a labdát.

45+1. perc:
Némi szerencsével Song játszotta tisztára magát a manchesteri tizenhatos vonalánál, majd lőtt egy fél méterrel a bal kapufa mellé.

45+2. perc:
2 perc hosszabbítás után lefújták az első játékrészt, így jöhet a negyed órás szünet. Az iram továbbra is nagy, ám a korai sárga lap ellenére igen sportszerű mérkőzés folyik.

46. perc:
Elindult a második félidő. A Untied először kezd közepet ma.

48. perc:
Rooney-t kell ápolni az Ágyúsok tizenhatosánál, miután Sagna-tól kapott egy rúgást a térdére. Sagna vétlen volt, a szabadrúgás és a sárga elmarad.

50. perc:
Rooney a még az Everton színeiben az Arsenal ellen szerzett gólját szerette volna megismételni, amikor jó 20 méterről lőtt a kapura, ám Almunia lehúzta a léc alá tartó lövést.

52. perc: 0-3.
Wenger borzasztóan elégedetlen, ismét egy kontrából kaptak gólt az Ágyúsok. Ezúttal J. S. Park szerezte, egydül Clichy volt vele szemben, egy apró cselt követően pedig a bal alsó sarkot lőtte ki. Ha nem változik valami, a United minden erőlködés nélkül fogja megnyerni a mérkőzést.

54. perc:
Fabregas lőtt jó húsz méterről kapura, és talán be is akadt volna, ha nem pattan meg a labda Carrick hátán, ám a játékvezető ezt nem látta, így jöhet a kirúgás.

56. perc:
Ismét Fabregas lőtt, ezúttal laposan, három védő közül. Van der Sar vetődött érte, nem jött ki róla.

58. perc:
Szép összjátékot követően Song lőtt kapura, ám az középre tartott, így ismét hárított a manchesteri kapus. Feltámadni látszik az Arsenal.

60. perc:
Ismét egy hatalmas helyzet maradt ki. Arshavin ollózott a tvendégek tizenhatosán belül, amit Song vett le mellel, és két védő mellől estében lőtt a bal kapufa mellé, alig egy fél méterrel.

68. perc:
Scholes rúgta fel Arshavint a félpálya közepén, miután megpróbált lefordulni. Szabadrúgás jön, de a sárga elmarad.

70. perc:
Próbál nyomni az Arsenal. A szabadrúgás végül szögletbe torkollott, mely után a United próbált kontrát indítani, amit végül Clichy állított meg az utolsó pillanatban. A Manchester cserél elsőként, Giggs jön Scholes helyére, az Ágyúsok erre a Sagna le-, illetve Bendtner behozatalával válaszoltak. Középpályás helyett tehát csatár a pályán, nincs más választás, támadni kell.

75. perc:
Nem tud mit kezdeni a kontrákkal az Arsenal. Ismét Rooney vezette rá a hazaiak védősorára a labdát, csak kevésen múlt, hogy a labda a kapu mellé szállt.

80. perc: 1-3.
Egy gyors szabadrúgást követően ívelték a szélről be a labdát az Ágyúsok, amit elsőre még kifejeltek a védők, ám Vermaelen kapáslövése egy védő lábáról pattant a kapu bal alsó sarkába.

82. perc:
Vérszemet kapott az Arsenal, Arshavint állították meg az utolsó pillanatban a jobb oldalon. A szögletből már nem tudtak veszélyeztetni, de érezhetően változott a játék képe.

84. perc:
Almunia óriási hibája után Nani elé került a labda, ám az utolsó pillanatban közbenyúlt egy védő lába, szöglet lett a dologból.

85. perc:
Hazai szögletet követően Vermaelen fejelt kapura, amit Nani sarkazott ki szinte a gólvonalról. Újabb csere jön, Valencia jön Park helyére, aki olyan lassan sétál le, mintha turistaként lenne egy stadionvezetésen.

89. perc:
Újabb helyzet maradt ki. Van der Sar jött ki rosszul a kapujából, Gallas fejelt mellé. 4 perc lesz a ráadás.

90+5 perc:
Vége a rangadónak, az Arsenal 1-3-ra bukta el a mérkőzést, így jelenleg a tabella 3. helyén maradt, a Manchester United pedig 1 pontra közelítette meg a listavezető Chelsea-t úgy, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak, mint riválisuk.

Szólj hozzá!

Címkék: sport foci manchester united arsenal közvetítés rangadó

A bejegyzés trackback címe:

https://szempont.blog.hu/api/trackback/id/tr621717386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása